INFORMATII CUMPARATURI

Taxa pentru livrarea produselor cu valoarea de pana la 599 lei , este de 17.99 lei iar pentru produsele a caror valoare este de 600 lei sau mai mare , livrarea este gratuita.

Produsele noastre sunt impartite in doua categorii :  Livrare Standard si cele cu Livrare Rapida .

Produsele semnalate pe magazin cu Livrare Rapida ,sunt deja in stocul nostru iar termenul de livrare este de  1 zi -2 zile lucratoare.

Produsele cu Livrare Standard au termen de livrare 7 -12 zile lucratoare (nu sunt incluse zilele de weekend si sarbatorile legale)

Dupa ce plasati comanda online , veti primi automat detaliile comenzii dumneavoastra si factura electronica pe adresa de email trecuta in campul de comanda.

Da, se va genera automat o factura pentru comanda dumneavoastra iar aceasta va fi trimisa pe adresa de email completata in campul de comanda .

Factura mai este disponibila si in Contul de client ,sectiunea Comenzi.

INFORMATII PLATA

Aveti doua optiuni de plata : plata ramburs (la sosirea coletului) si plata online ,cu cardul.

Pentru comenzile cu valoarea incepand de la 600 lei , aveti o singura optiune de plata si anume : online ,cu cardul.

Lista mea de favorite -„Wishlist” vă permite să creați o listă personalizată de produse pe care vreți să le urmăriți disponibilitatea, pretul sau promotiile legate de acele produse ,de fiecare data cand accesati site-ul pantofimiculparis.ro .

In dreapta fiecarui produs , aveti semnul ” ♡ „,pe care puteti da click iar produsul se va duce automat in Wishlistul dumneavoastra si va fi disponibil acolo de fiecare data cand accesati magazinul.

Noi verificam fiecare comanda inainte ca aceasta sa fie expediata catre dumneavoastra ,insa, daca se produce o eroare si primiti produsul cu defect ,puteti sa ne notificati in legatura cu acest lucru ,pe oricare dintre mijloacele noastre de comunicare :whatsapp,email,messenger sau la telefon: 0720.775.553.

Vom solicita curierul sa vina la dumneavoastra acasa si sa ridice produsul , transportul va fi gratuit iar banii platiti pentru acel produs vor fi restituiti la dumneavoastra in cont in cel mai scurt timp, de la momentul cand acesta ajunge in locatia noastra .

Termenul de restituire al sumei platite ,depide si de banca unde aveti deschis contul , de sarbatorile legale si zilele de weekend.

Da, puteti sa schimbati sau sa anulati o comanda ,insa , asigurati-va ca ne transmiteti acest lucru in aceeasi zi in care ati efectuat comanda. Ne puteti notifica acest lucru prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre magazinul Pantofi Micul Paris :whatsapp, messenger, email sau telefon :0720.775.553

Pentru comenzile efectuate in prima parte a zile, puteti sa ne anuntati daca doriti sa modificati sau sa anulati comanda pana in ora 15:00 iar daca ati plasat o comanda dupa acesta ora , puteti sa ne anuntati pana in ora 8:00 dimineata a zilei imediat urmatoare.