Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de Utilizare ale website-ului nostru. Accesarea website-ului https://www.pantofimiculparis.ro/ implica acceptarea explicita a acestor Termeni si Conditii si a Regulamentelor campaniilor organizate de SC. PANTOFI MICUL PARIS SRL-D ce reprezinta totodata contractul dintre parti.
Livrarea

Pantofi Micul Paris va pune la dispozitie modalitatea de livrare prin Curier Rapid .Livrarea produselor se face prin intermediul firmei de curierat FAN Courier.

Termenul de expediere pentru produsele cu LIVRARE RAPIDA este de 24 h- 48h , iar LIVRARE STANDARD de 7-12 zile .

Produsele cu LIVRARE RAPIDA sunt deja in stocul nostru.

Retur

Returul se poate efectua in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii ,conform Legii nr 449/2003. Coletele cu produsele returnate in cea de-a 15-a zi dupa primire vor fi refuzate! Returul este GRATUIT.

Condițiile returului sunt următoarele:
-Retururile însoțite de factură se trimit prin curier la adresa sediului social :București, Bulevardul Uverturii 145A, bloc 1,scara 1, ap 12, Sector 6.
-Produsul sa nu prezinte urme de folosire, purtare, uzură sau zgarieturi 

In cazul in care produsul prezinta urme de folosire, purtare, uzură sau zgarieturi, SC Pantofi Micul Paris SRL-d nu se obliga sa restituie valoarea produsului către client sau oricare alta terta parte .

Utilizarea site-ului ca vizitator, înregistrarea ca utilizator şi achiziţionarea produselor din gama oferită pe site presupun implicit acceptarea tacită şi fără rezerve a acestor termeni şi condiţii, cu toate consecinţele care reies din acestea. Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele şi informaţiile despre acestea şi despre magazin, precum şi de a crea un cont care să servească la achiziţionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului în alte scopuri decât cele menţionate este interzisă.

PANTOFI MICUL PARIS SRL poate aduce în orice moment modificări asupra conţinutului site-ului www.pantofimiculparis.ro, modificări de structura şi accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără a necesita un acord prealabil şi fără a acorda vreo notificare către utilizatori sau către terţe persoane.

Prezentul document se completează cu dispoziţiile prevăzute de OUG nr.130/2000, Legea nr.296/2004, Legea nr.677/2001.

Toate materialele postate pe acest site, şi site-ul în sine, sunt protejate de drepturi de autor, mărci comerciale şi/sau alte drepturi de proprietate intelectuală. Aceste materiale aparţin societăţii PANTOFI MICUL PARIS SRL sau filialelor sale, putând fi folosite cu permisiunea proprietarilor lor, numai în scop non-comercial. Termenul de materiale vizează: fotografii, imagini, ilustraţii, texte, videoclipuri, clipuri audio, desene, logo-uri, mărci comerciale şi alte materiale conţinute în acest site, precum şi software-ul utilizat în proiectarea şi dezvoltarea site-ului.
Toate drepturile sunt rezervate.

Materialele conţinute în acest site sunt afişate numai pentru scopuri informaţionale şi promoţionale. Acest site este numai pentru uz privat, personal şi non-comercial. Descărcarea sau copierea materialelor de pe acest site este permisă numai pentru uz personal, non-comercial. Nu este permisă reproducerea (exceptând uzul personal, non-comercial), publicarea, transmiterea, distribuirea, afişarea, ştergerea, adăugarea, modificarea, crearea unor lucrări derivate, vinderea sau participarea la vânzarea oricăror materiale din conţinutul acestui site, al oricărui software aferent. Orice altă utilizare a materialelor de pe acest site, inclusiv reproducerea în alte scopuri decât cel personal, non-comercial, modificarea, distribuirea sau republicarea, fără acordul prealabil, în scris, din partea PANTOFI MICUL PARIS SRL, este strict interzisă.